WebAdmin

WebAdmin je intuitivní grafické rozhraní od WebSupportu, sloužící k administraci našich služeb – hostingů, domén, přesměrovaní nebo serverů. Díky přívětivému UX rozhraní dokážete jednoduše spravovat svoje služby. Nemusíte mít zkušenosti se spravováním serveru, ani bloudit ve složitých hostingových nadstavbách (např. cPanel).


Registrace

Registrace do Webadmin rozhraní probíhá ve většině případů přímo při objednávce jakýchkoliv služeb. Občas se však může stát, že potřebujete konto i bez toho, abyste objednávku potřebovali vykonat (přesun služeb, administrace služeb někoho jiného). V takových případech Vám konto vytvoří přímo vlastník služeb, v osobitých případech vám ochotně poradí náš Support.

Přihlášení

Přihlášení do Webadminu se skládá ze správného loginu (přihlašovací jméno) a hesla. Login je jedinečný a používa se k přihlášení, spolu s heslem do administrace služeb.

Přihlásit se do Webadminu

Zapomenuté přihlašovací údaje

  1. V případě, že neznáte svoje přihlašovací údaje, jako první krok si obnovte přihlašovací jméno.  Svůj login si můžete obnovit na úvodní stránce přihlašovacího formuláře. Na Váš kontaktní email nebo telefonní číslo Vám bude login zaslaný.

2. Po zjištění loginu si stejným způsobem obnovte heslo. Stačí když na úvodní stránce přihlašovacího formuláře zadáte login a kliknete na pokračovat. Následně v dalším kroku kliknete na možnost Zapomenuté heslo.

WebAdmin sekce

Úvodní obrazovka – Dashboard

Na této obrazovce v první řadě máte možnost jednoduše prohledávat svoje služby a rychle se navigovat k jejich administraci, vidíte přehled faktur a plateb (budoucí platby, neuhrazené a uhrazené služby). Další částí jsou Služby, které zobrazují nejčastěji navštěvované hostingy nebo domény. Další řada zobrazuje kreditní transakce, stav kreditů a rychlé tipy.

Služby

Sekce Služby slouží na přehled, administraci a výběr služeb. Je rozdělená na tři sekce – Všechny, Moje a Sdílené. Sdílené označují služby, které sdílíte s jinými uživateli. Vaše služby můžete řadit podle typu, názvu (abecedně), stavu/statusu nebo expirace. Prostřednictvím WebAdminu v sekci Služby můžete spravovat a administrovat :

Faktury

Sekce zobrazuje všechny neuhrazené faktury, uhrazené originální faktury použitelné v účetnictví nebo případné dobropisy. V této sekci hradíte svoje služby, upravujete fakturační údaje, slučujete/rozdělujete faktury nebo je mažete. Všechny dostupné možnosti najdete v sekci Platby a fakturace.

Fakturační údaje máte možnost kdykoliv v rámci fakturačního měsíce upravit. Pokud fakturujete služby vašim klientům, máte možnost používat více fakturačních údajů.

Bonusy

Protože nám záleží na vašem úspěchu, ke každé zakoupené službě nabízíme 23 bonusů a zvýhodnění pro vaše podnikání. Všechny dostupné bonusy jsou nepřenosné t.j není možné je přesouvat pod jiné uživatelské konto. Více informací.

Nastavení

Nastavení slouží na změnu hesla, nastavení doménových profilů, přesun služeb na jiného uživatele, nastavení automatické úhrady, přidání nebo smazání platební karty.

Vaše služby nemusíte mít „rozházené“ pod různé přihlašovací údaje. Pokud spravujete množství služeb, můžete je administrovat pod jedním účtem a uživatelům poskytnout subadmin přístup. Pokud je máte rozházené už teď, kontaktujte nás, poradíme Vám jak je sloučit.

Aktualizováno: 29 června, 2023

Byl tento článek užitečný?

Related Articles

Zákaznická podpora
24 hodin denně, 7 dní v týdnu
KONTAKTOVAT PODPORU