Rubriky
Pro profesionály Technologie

Nová generace dedikovaných serverů od Websupport

Připravili jsme pro vás novou nabídku dedikovaných serverů Dell EMC PowerEdge, na které se můžete se svými projekty bez obav spolehnout. Novinkou jsou i sestavy s procesory AMD, které jsme doteď dodávali jako řešení na míru pro naše zákazníky především v oblasti e-commerce.

Vstupní bránou jsou sestavy S1 a S2 s procesory Intel Xeon E-2334 (4 jádra / 8 vláken) a Intel Xeon E-2356G (6 jader / 12 vláken) s 16 GB operační paměti, která je rozšiřitelná až na 128 GB. K dispozici jsou tradiční rotační disky i SSD podle konfigurace.

Pro všeobecné použití doporučujeme sestavy S3 a S4 s CPU Intel Xeon Silver 4310 (12 jader / 24 vláken) s 32 GB operační paměti, která se dá rozšířit až na 1 TB RAM. Obě tyto sestavy v kategorii general purpose jsou k dispozici i s osazeným druhým procesorovým socketem a dvojnásobnou operační pamětí. Jde o sestavy S3+ a S4+.

Novinkou jsou zmiňované dedikované nebo bare metal servery s procesory AMD, konkrétně AMD EPYC 7313P a AMD EPYC 7543P s 64 a 128 GB operační paměti a 2 x 960 GB NVMe. Toto je již výkon, který vaše aplikace posune na další úroveň. Do standardní nabídky jsme je zařadili po zvýšené poptávce ze strany našich zákazníků.

Server podle vašich potřeb

Libovolnou konfiguraci můžeme připravit i mimo tuto nabídku. V žádném případě nepřeháníme, když povíme, že nic není nemožné. Pokud si nejste jisti vhodnou konfigurací, nechte to na našich profesionálech z admin týmu. Serverům se věnujeme více než 20 let a rádi přijmeme každou vaši výzvu na pomoc s navržením vhodného řešení. V praxi je přibližně každý druhý server postaven na míru pro zákazníka

Managed řešení od profesionálů 

Výkon „železa” je jedna věc, ale skutečný smysl dávají dobře optimalizované a nakonfigurované aplikace, které na něm běží. Máme speciální tým administrátorů, kteří se věnují jen této oblasti. Neváhejte se tedy na nás obrátit, máme roky zkušeností.

Jsme tu pro vás, stačí nás jen kontaktovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *