1. Home
  2. Platby a fakturace
  3. Deaktivace a mazání služeb

Deaktivace a mazání služeb

Návod pro začátečníky

Rozhodli jste se dále nevyužívat konkrétní službu od nás a chtěli byste ji deaktivovat, případně smazat? V tomto článku si popíšeme, jak na to.


Deaktivace služby

1. Pro deaktivování služby se stačí přihlásit do WebAdminu a v sekci „Služby“ kliknout na konkrétní službu, čímž se dostanete do správy dané služby (jej „dashboardu“)

2. Z administračního panelu kliknete napravo na 3 tečky a následně na Deaktivovat.

3. Otevře se Vám nové menu, kde kliknete na Deaktivovat službu.

3. Následně Vám vyskočí okno s popisem „Opravdu chcete deaktivovat tuto službu? Všechny údaje budou smazané za 7 dní!“, které potvrdíte stlačením Deaktivovat službu.

4. Potvrzením byla vaše služba úspěšně deaktivovaná. V tomto momentu máte 7 dní na odzálohování dat nebo reaktivování služby, než budou data smazaná.

Deaktivované službě nebude vystavená výzva k platbě.

Smazání služeb

Pokud si přejete službu Smazat, je potřeba aby byla služba nejprve deaktivovaná, a následně můžete kliknout na tlačítko Odstranit natrvalo.

Po jeho potvrzení je služba nenávratně smazaná.

Aktualizováno: 7 září, 2021

Byl tento článek užitečný?

Related Articles

Zákaznická podpora
24 hodin denně, 7 dní v týdnu
KONTAKTOVAT PODPORU