Rubriky
novinky Pro profesionály Technologie

Využijte 1 GB RAM na našem hostingu

Přinášíme další navýšení RAM pro naši prémiovou službu Shell konzole. Všichni zákazníci, kteří si zakoupí prémiovou Shell konzoli, získají nyní zdarma navýšení z 512 MB na 1 GB RAM.

Shell versus Premium Shell

Shell konzole je nástroj, se kterým můžete využívat pokročilé možnosti pro správu svého webu. Je alternativou běžného linuxového terminálu a proto s ní zvládnete velké množství úloh rychle a efektivně.

Standardní konzole je dostupná pro všechny naše zákazníky zdarma na 1 hodinu. To vám vystačí na krátké, jednorázové úlohy jako například smazání složky či stáhnutí redakčního systému.

Pro pokročilé úlohy, jako například cron jobs nebo deploy hooks, můžete využít placenou verzi Premium Shell konzole (25 Kč bez DPH / měsíc).

Prémiová konzole v porovnání s bezplatnou konzolí nabízí 4x větší RAM, ale nabízí i neomezenou životnost a statický port pro SSH připojení. 

Co získáte po upgrade RAM? 

Navýšením RAM paměti pocítíte výrazné zlepšení výkonu. Větší RAM vám umožní spouštět složitější příkazy či skripty, které vyžadují více paměti. Můžete též ponechat více otevřených programů či karet naráz, což zlepší váš pracovní výkon i produktivitu. 

Pokud už Premium Shell konzoli používáte, vyšší RAM získáte jednoduše. Stačí jen Shell konzoli deaktivovat a znovu aktivovat. Obratem po aktivaci můžete začít využívat vylepšenou RAM.

Na závěr ještě jedna dobrá zpráva. Cena za prémiovou službu Shell konzole zůstává stejná. Tak neváhejte a upgradujte!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *