Rubriky
novinky Pro uživatele

Doménové novinky: Přesměrování ke každé doméně

Potřebujete přesměrovat svou doménu na jiný web nebo chcete dostávat e-maily bez nutnosti e-mailové schránky? To vše je nyní možné díky službám, které poskytujeme zdarma ke každé doméně.

Stačí jen, když si u nás zaregistrujete doménu. V nastavení služby pak najdete možnost přesměrování pro web i e-maily.

Doménové přesměrování webu

Pomocí doménového přesměrování můžete svou doménu nasměrovat na jakoukoliv stránku na internetu. Stačí zadat cílovou URL adresu a je to. Služba umožňuje přesměrování webu vaší domény (např. vasedomena.cz) i subdomény (např. eshop.vasedomena.cz) – a to i na rozdílné adresy.

Jde o tzv. nemaskované přesměrování, kdy se návštěvníkovi v prohlížeči zobrazí cílový web s URL adresou, na kterou doménu nasměrujete.

Doménové přesměrování e-mailů 

S doménovým přesměrováním můžete využít i tzv. doménový koš. Všechny e-maily zaslané na cokoliv@vasedomena.cz budou přeposlané na e-mailovou adresu, kterou si nastavíte. E-mailových adres si můžete nastavit i více.

Chcete víc? 

Vyzkoušejte si službu Jednoduché přesměrování. Nabízí více možností, jak vaši doménu přesměrovat opravdu jednoduše. Umožňuje i maskované přesměrování na jakýkoliv web pod vaším účtem. Návštěvník webu tak v prohlížeči uvidí název vaší (původní) domény a obsah cílové (nové) domény.

Pro přesměrování e-mailů si můžete mimo doménového koše nastavit i přeposílání doručené pošty na konkrétní e-mailové adresy.

Se službou The Hosting toho zvládnete ještě víc. Mimo toho, co umožňuje Jednoduché přesměrování, vám pomůže i se změnou root adresářů domén (např. pro WordPress Multisite). Navíc můžete plnohodnotně využívat vaše e-mailové schránky.

Máte dotazy? Kontaktujte nás, rádi vám poradíme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *