Rubriky
novinky

Seznamte se s novými funkcemi a designem WebMailu

Vylepšení rozhraní WebMailu už doslova ťuká na dveře. Můžete se těšit na přechod na nejnovější vydanou verzi Roundcube 1.6.1, plánování v kalendáři a nový vzhled. Pojďte všechny novinky omrknout zblízka.

Nová verze Roundcube 1.6.1 přináší nové funkce

Vylepšení nové verze spolu nese hned několik užitečných funkcí, které vám ulehčí práci. S novou verzí získáte možnost:

  • odstranit smazané e-maily starší než 30, 60, nebo 90 dnů,
  • nastavit si tmavý režim,
  • povolit Mailvelope – rozšíření pro prohlížeče, které nabízí ještě lepší zabezpečení.

Plánujte si schůzky přímo ve WebMailu

Ve WebMailu nově najdete rozšíření Kalendář, díky kterému si jednoduše naplánujete a budete spravovat schůzky i jiné důležité události přímo z vašeho e-mailu. Funkce kalendáře vám ušetří čas a zároveň zvýší vaši produktivitu.

Užijte si svěží a moderní vzhled rozhraní

Vzhled Classic už není oficiálně podporovaný a udržovaný. Proto ho rušíme, abychom zajistili, že posílání a přijímání e-mailů přes WebMail bude bezproblémové a stabilní. Spolu s tímto rozhodnutím aktualizujeme také design předvoleného a nejpoužívanějšího vzhledu Elastic, ve kterém jsme udělali drobné změny pro lepší uživatelskou přívětivost a přidali Websupport logo. Váš e-mailový webový klient tak získá svěží a moderní vzhled.

K aktualizovanému Elastic vzhledu jsme přichystali i další novou alternativu – Websupport vzhled. Pomocí toho si můžete rozhraní přizpůsobit přesně podle svých představ – dává vám možnost vybrat si z mnoha custom nastavení. Vše jsme navrhli tak, aby vašemu rozhraní přinesl profesionální vzhled.

Věříme, že veškeré aktualizace zlepší vaši zkušenost s e-maily a celý proces se stane efektivnější a příjemnější. Na zlepšování služeb neustále pracujeme a jsme rádi za vaši zpětnou vazbu a návrhy. Pokud máte jakékoliv otázky, nebo návrhy, neváhejte nás kontaktovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *