Rubriky
Tisková zpráva

Novinky z Websupportu: Přinášíme jednoduchost na český doménový a hostingový trh

Právě jsme zahájili relaunch naší značky Websupport s komplet novou identitou a cílem přinést doménová, hostingová a serverová řešení, která jsou uživatelsky přívětivá absolutně pro každého. U této příležitosti jsme spustili i speciální marketingovou kampaň. A skálopevně věříme, že zaujme i zákazníky, kteří využívání podobných služeb tak trochu vzdali kvůli přílišné komplikovanosti.

Jsme sesterská značka známé doménové a hostingové firmy ACTIVE 24, která je stejně jako my součástí skupiny Loopia Group. Naše znovuspuštění tak znamená i začátek nové strategie ACTIVE 24 zaměřené na středoevropský trh.

„Pevně věříme, že web nabízí nekonečné možnosti jedincům i firmám, jak světu svým vlastním a jedinečným způsobem přispět. Doménové a hostingové služby jsou páteří každého online byznysu, blogu i webových stránek, ale pro lidi to bývalo složitou záležitostí. A misí Websupportu je tyto možnosti zjednodušit a přiblížit úplně všem.“
Ján Cifra, CEO Websupportu v regionu CEE

Abychom náležitě zpečetili tuto novinku, prošli jsme v poslední době také kompletním rebrandingem. „Jde o víc než jenom o nové logo. Máme novou identitu včetně unikátního maskota. Jsme tu od toho, abychom lidem pomohli se vstupem do onlinu, a díky tomu, že jsme lokální firma s mezinárodním zázemím, dokážeme našim českým zákazníkům přinášet služby a produkty světové kvality,“ dodává Ján Cifra.

Našeho zbrusu nového maskota a identitu navrhla agentura Go Bigname, zatímco celkový koncept kampaně a animace mají na kontě společnosti Darwin and the Machines a Alien Studio. Zaťatě usilujeme o stoprocentní uživatelský zážitek, přičemž nová identita se podepisuje i na naší administrativní platformě, kde mohou zákazníci spravovat své e-mailové, hostingové a doménové nastavení snadněji než kdy dřív. 

„Víme, že český hostingový a doménový trh je opravdu konkurenceschopný. S tím, že průměrných 13 000 nově registrovaných .cz domén měsíčně je toho jasným důkazem. My jsme ale jedním z největších poskytovatelů ve střední Evropě – máme 570 000 registrovaných domén a přes 210 000 zákazníků v rámci regionu. Spuštěním kampaně chceme ukázat, že jsme v České republice k dispozici naprosto každému. A že při návrzích našich produktů vždycky myslíme hlavně na zákazníka.“
Martina Pohořelická, Country manažerka Websupportu

Zveme vás na náš nový web, kde budeme postupně představovat další a další produktové novinky, abychom vám umožnili co nejsnadněji realizovat své nápady, projekty nebo podnikání na webu. Milerádi se s vámi potkáme i na našem Facebooku, Instagramu nebo na tomto blogu, kde vás čeká pravidelný přísun článků, které vám pomohou zorientovat se ve světě webů. Tak webujte s lehkostí! 

Plná verze tiskové zprávy ke stažení pro media.

Máte nějaké otázky? Kontaktujte nás → zuzana.kadecka@websupport.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *