Rubriky
Domény Pro uživatele

15 nejoblíbenějších českých domén

Je jich nespočet, neustále přibývají a jsou prvním krokem každého projektu, organizace nebo firmy, která chce být přítomná v online prostředí. Navíc se domény a jejich koncovky staly nedílnou součástí komunikace většiny společností.

V našem portfoliu najdete přes 400 doménových koncovek, přičemž mnohé z nich svou popularitou předčily všechna naše očekávání. Dokonce tak, že se prokousaly až do žebříčku TOP 15 nejprodávanějších.

Doménové koncovky na předních příčkách

Na vítězném stupínku se dlouhodobě a neohroženě drží národní doménová koncovka .CZ, to dá rozum. V těsném závěsu je .COM a hned za ní sousedská .SK. Apropo, celý náš Websupport má kořeny právě na Slovensku. 

Na zasloužené 4. pozici se skví .EU, která je v posledních letech stále oblíbenější a oblíbenější. Pravděpodobně není šokující pravdou fakt, že se do první desítky šplhá i koncovka .HU, protože na maďarském trhu dlouhodobě působíme, stejně jako nezanedbatelná část našich klientů. Jako relativní bažanti ale na seznamu překvapují hlavně .ONLINE nebo .INFO. 

Žebříček TOP 15

Doménová koncovka
1 .CZ
2 .COM
3 .SK
4 .EU
5 .ONLINE
6 .HU
7 .AT
8 .PL
9 .DE
10 .TO
11 .CH
12 .RO
13 .INFO
14 .NL
15 .FR

Pořadí domén se mění den co den (stav výše je ke dni 15. 6. 2021) a veškeré údaje vycházejí z našich interních statistik. 

Vyberte si tu pravou

Našli jste v žebříčku svého favorita, případně doménovou koncovku, kterou už pro své online projekty používáte? Nebo teprve čekáte na správnou chvíli, kdy si tu vysněnou zaberete? Mimochodem, u nás je registrace domén úplná brnkačka.

Přejeme hodně zdaru ve světě online byznysu a závěrem odkazujeme na poučný poslech o kreativě v obsahovém marketingu ↓

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *