Rubriky
Historie

WebSupport meme příběh

Dobrý den, jsme WebSupport.
Pokud nás ještě pořádně neznáte, v dnešním blogu se s námi můžete lépe seznámit. Snad vám budeme aspoň trošku sympatičtí :-)

Kdo jsme?

WebSupport byl založen v roce 2001 na živnost mamky našeho potetovaných CEO Michala Trubana ještě během jeho studentských let. Prvního zákazníka supportoval během školy a serverovnu, kde byl umístěn první firemní server, viděl poprvé až po dvou letech. Od té doby WebSupport pořádně narostl. Momentálně je nás 45 zaměstnanců, našich zákazníků asi 1100x více. Takže přes 50 000 spokojených klientů. A stále rosteme – 50 001, 50 002, 50 003…

Co vlastně nabízíme?

Domény za rozumné ceny a webhosting. A to ve všech jeho podobách spolu s ostatními službami. Od hostingu na míru, přes neomezený hosting až po multihosting pro více domén. A komu nestačí obyčejný hosting, tak si může vybrat ze čtyř přednastavených virtuálních serverů, nebo si může nechat nakonfigurovat svůj vlastní server. Každý náš produkt si můžete vyzkoušet na 7 dní zdarma. Stačí pouze provést objednávku a využívat prvních 7 dní for free. Když budete se službou spokojeni, zaplatíte předfakturu a je to. Když ne, tak to necháte plavat a služba se sama deaktivuje za. Jak jednoduché. K tomu hromadu bonusů a výhod.

 

Služby

Všechny naše služby běží na kvalitním hardware – ve dvou datacentrech, která jsou 24 hodin monitorována. Dostupnost serverů je 99,94+ procenta globálně. Vše je plně automatizované a funguje to fakt skvěle. Nedávno jsme o tom psali. Tolik k vysokému standardu, který je dnes samozřejmostí nejen u nás. Co nás odlišuje od většiny hostingů je škálovatelnost služeb, jejich možnosti nastavení a elitní podpora.

Používáme námi vyvinutý a namakaný WebAdmin, což je rozhraní, přes které si můžete nastavit všechny potřebné konfigurace bez větších znalosti IT. Vytvořit třeba FTP účet, databáze, založit mail, nainstalovat WordPress. Stačí pár kliknutí. Vyzkoušejte si ho a přihlašte se pomocí jména: demo a hesla: demo.

Žádné zběsilé a nepohodlné klikání a ťukání.

Náš WebAdmin je jako váš kámoš. Je vlastně tak šikovný a nápomocný, že máte chuť si s ním plácnout.

 

Podpora

Základem spokojenosti našich zákazníků je hned po dobrých produktech a službách kvalitní také zákaznická podpora. Že ne? Zkuste řešit výpadek přes email s dobou odpovědi, na kterou budete čekat klidně den dva. To je potom zábava k popukání.

V lepším případě nějak takhle.

V horším možná emotivněji…

 

 

Naše zákaznická podpora je hodnocena samotnými uživateli pomocí našeho systému NiceReply. A musíme se pochlubit – náš support má dlouhodobě hodnocení kolem 9,9 z 10, což znamená, že jsou zákazníci spokojeni s helpdeskem na 99%. A to proto, že jsme zkombinovali ženskou preciznost s mužskou IT odborností a každý požadavek řeší na helpdesku klidně celý náš helpdesk tým. Takhle nějak to tam často vypadá :-)

 

Program Freewebsupport

Nezapomínáme ani na pomoc neziskovým sdružením, kulturním organizacím nebo začínajícím projektům. Pro neziskovky, občanská sdružení a jiné projekty, které si zaslouží podporu je tu náš sponzorovaný hosting. No a pro nadějné projekty z oblasti internetu je tu naše podpora startupů, kde vedle hostingu získáte i pomoc při startu projektu, konzultace ohledně jeho propagace nebo technickou podporu. A to vše zdarma!

Firemní kultura

Práce není všechno. Je potřeba se i bavit. Naše websupporťácké akce jsou legendární. Občas nějaká Vánoční párty. Do toho teambuildingy – fotbal, paintball, motokáry nebo jednou za rok na vodu. No prostě radost pracovat. Zeptejte se klidně na helpdesku :-)

Takže tolik ve zkratce o WebSupportu. Sledujte nás na Facebooku, Google+Twitteru nebo na Instagramu a budete vědět víc! Díky za pozornost :-)

Autor: Websupport.cz

websupport.cz team

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *