Rubriky
Domény Pro uživatele

7 důvodů, proč si koupit .EU doménu

Doména .eu je každým rokem oblíbenější. Rozhodli jsme se proto sepsat několik výhod vlastnictví .eu domény. Především z toho důvodu, abychom o ní trošku rozšířili povědomí a ukázali, že registrace evropské domény je pro vás dobrou investicí.

1. Dostupnost českých slov v názvu

Při registraci .eu domény je daleko pravděpodobnější, že najdete tu správnou doménu pro vaše podnikání nebo projekt. Narozdíl od .cz domény je zde stále spousta volných českých slov, která jsou na české doméně už dávno obsazena.

2. Nižší náklady na podnikání

Doména .eu vám zaručí pokrytí vašeho podnikání v rámci celé Evropské unie. Nemusíte mít zvláštní domény pro jednotlivé trhy a země, ale stačí vám hlavní evropská doména pro všechny.

3. Zvýšení důvěryhodnosti

Skutečnost, že doménové jméno .eu mohou registrovat pouze společnosti a subjekty sídlící v Evropské unii, na Islandu, v Lichtenštejnsku a v Norsku znamená, že každý zřetelně vidí váš podnikatelský kredit.

4. Odlišení se od konkurence

Dejte zákazníkovi důvod zapamatovat si vaši doménu – odlište se od konkurence použitím jiné než u nás obvyklé .cz domény. Jednoduše ukažte, že konkurujete na evropském trhu.

5. Názvy domén s diakritikou

Na rozdíl od .cz domény podporuje ta evropská diakritiku v doménovém jménu. Nemusíte se proto omezovat a vyhýbat se háčkům a čárkám. Zaregistrujte si doménu s českými znaky.

6. Ochrana informací ve WHOIS

V uživatelském extranetu registrátora .eu domén EURid lze nastavit a následně skrýt důvěrné informace, které by se neměly zobrazovat při vyhledávání domény pomocí služby WHOIS.

7. .EU doména získává na popularitě

Ačkoliv doména .eu patří k těm mladším, patří do žebříčku nejpoužívanějších domén na světě. Před ní jsou pouze nejstarší koncovky typu .com, .net, .org, .info nebo významné domény světových zemí typu .uk, .cn., .ru a pod. U nás se vyšplhala na 4. místo nejpoužívanějších domén.

Snad jsme vám nastínili všechny možnosti a výhody .eu domény pro vaše podnikání. Zaregistrujte si ji ještě dnes.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *