Rubriky
Naše zprávy

Zavedli jsme firemní kola

Nový firemní benefit pro zaměstnance a kromě toho i další vlaštovky od nás směrem k ekologii. Mnoho z nás chodí v menším i větším okolí firmy, v rámci městské čtvrti auty. Vidíme mnoho negativních stránek aut ak nim oponující praktičnost kol. Naše firemní kola budou sloužit kdykoliv kterémukoli zaměstnanci.

Kola jsou od Senické firmy DEMA. Městské typy, se vzpřímeným sezením, aby člověk viděl kolem. Mají i košíky, nosiče, blatníky, stojany, dynama a tak. Jeden z nich brzdí tak, že jen pedály zatáhnete dozadu. Dá se tak pěkně flekovat jako za mlada.

Zvažovali jsme i parádní obrandované custom retro bajky od bratislavských partiček citybike.sk, nebo slowatch.sk, ale to možná časem.

Jak tento experiment dopadne, uvidíme. Akademikům čichajícím opět nějakou novou manažerskou praktiku z Websupportu už nyní můžeme říci – návratností investice jsme si úplně jisti. Pokud už jen sečteme ušetřený čas při poledních přestávkách a vynásobíme ho konstantou pozitivní mysli zaměstnance nepokaženou pobytem v přeplněném MHD, nebo v dopravní zácpě, dostaneme pozitivně NPV, ROI, TCO, i nevím co ještě. Nemluvě o tom, že dobrý městský kolo stojí asi tolik, jako pár nádrží benzínu, nebo roční zákonná pojistka na auto.

A co z toho vyplývá pro naše slovenské zákazníky?  Můžou k nám do Mlýnské doliny v pohodě i došlapat. Máme před firmou nový stojan s místem i pro jejich kola.

Autor: Websupport.cz

websupport.cz team

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *