1. Home
  2. E-mail
  3. Poštovní klienti
  4. Webmail
  5. E-mailový podpis (Roundcube)
  1. Home
  2. E-mail
  3. Základní nastavení
  4. E-mailový podpis (Roundcube)

E-mailový podpis (Roundcube)

Na vytvoření podpisu ve Vašem webmailovém klientu je potřeba se přihlásit do našeho Webmailu na adrese posta.websupport.cz.

1. Klikněte na „Nastavení“, v levém menu.

2. Následně klikněte na Identity v levé časti stránky (krok 2).

3. V dalším kroku je potřeba kliknout na název Vaší mailové adresy, nebo přes možnost po kliknutí na „+“ vytvořit novou identitu.

4. Následně se Vám zobrazí na stránce zobrazí formulář, který je potřeba vyplnit.

5. V dalším kroku přejděte do pole pro Podpis, kde už vložíte Váš konkrétní podpis, který se bude při psaní emailů zobrazovat. Můžete využít i editor pro HTML podpis, kde si pomocí základních HTML příkazů můžete daný podpis i vylepšit do lepší grafické podoby. Když dáte vytvořit zprávu, tak se Vám už daný podpis objeví a bude použitý pro všechny budoucí odeslané emaily.

6. Následně musíte vložit html kód do lomených závorek

Nastavení přidávání nebo zrušení emailového podpisu

Emailový podpis si můžete kdykoliv pohodlně vypnout, stačí když půjdete do sekce nastavení a prokliknete se do podsekce Vytváření zpráv. Níže v této sekci najdete část Nastavení podepisování, kde si můžete v řádku Automaticky přidat podpis nastavit možnosti přidávání podpisu. Zde si zvolíte, kdy se Vám bude daný podpis při vytváření/odesílání emailů přidávat. Stejně tak máte možnost daný podpis úplně vypnout. 

Aktualizováno: 24 srpna, 2021

Byl tento článek užitečný?

Related Articles

Zákaznická podpora
24 hodin denně, 7 dní v týdnu
KONTAKTOVAT PODPORU