Nastavení přístupových údajů

Všechny přístupové údaje: jména, hesla, hostitele spravujete přes WebAdmin. Bezprostředně po objednávce je potřebné se přihlásit a vytvořit účty pro všechny požadované služby (FTP, databáze, e-maily).

Změna hesla do admin.websupport.cz

Změnu hesla do admin.websupport.cz je možné realizovat podle následujícího návodu.

Změna hesla do emailové schránky

  1. Stačí se přihlásit do WebAdminu pomocí stejných přístupových údajů jako do e-mailu (login: celá e-mailová adresa; heslo: aktuální heslo do e-mailu).

2. V sekci Změnit heslo nastavte nové (doporučujeme kombinaci písmen a čísel). 

Poznámka: Heslo do emailové schránky je možné změnit i když se přihlásíte do Webadminu se standardními přihlašovacími údaji (login a heslo). Změnu můžete vykonat v Administraci příslušné domény, sekce EMAIL/Přihlašovací údaje.

Nastavení přístupových údajů do FTP/změna údajů do FTP

Přístupové údaje do FTP nebo úpravu existujících údajů můžete vykonat po přihlášení do Webadminu, sekce Služby/WEB/FTP účty, kde následně kliknete na možnost Vytvořit nový FTP účet (1) nebo Upravit (2) existující.

Nastavení přístupových údajů do databáze/změna údajů do databáze

Přístupové údaje do databáze nastavíte po přihlášení do Webadminu, sekce Služby/Databáze, kde máte možnost Vytvořit novou databázi s novými přístupovými údaji (1.) nebo můžete v sekci Správa/změnit heslo/poznámku (2.) existující přístupové údaje.


Aktualizováno: 21 července, 2021

Byl tento článek užitečný?

Related Articles

Zákaznická podpora
24 hodin denně, 7 dní v týdnu
KONTAKTOVAT PODPORU